Main menu

Hyvät Barcelonan matkalle ilmoittautuneet SWS:n jäsenet

 

Ylivoimaisen esteen tilanne. Matka 19.-23.3.2020 peruuntuu ja sitä yritetään siirtää.

Syynä Barcelonan Liceun Lohengrinin peruutus 22.3. ja maailmalla leviävä Coronavirus-epidemia

 

Sain eilen illalla puhelinsoiton Barcelonen Wagner-tapahtuman järjestäjältä Axel Ruisilta. Hän vahvisti että 

Lohengrin esitys 22.3. (mihin meillä on liput) on peruttu Katalonian viranomaisten määräyksestä, jonka

Koska monet ovat jo jonkin aikaa pelänneet lähteä tälle matkalle Koronavirus-epidemian takia, niin ilmoitin Ruisille että emme tule nyt Barcelonaan. Sanoin hänelle myös että tärkein ja varsinainen syy meillä oli nähdä Lohengrin ja kuuluisa Opera Liceu ja siinä ohessa Barcelona. En usko että kovin moni haluaa lähteä Barcelonaan näissä oloissa, kun siellä ei voi käydä oopperassa eikä konserteissa ja koko maailma pelkää ja valmistautuu pandemiaan.  

 

Jos kuitenkin haluat näissä oloissa edelleen lähteä nyt Barcelonaan, niin ota nopeasti yhteyttä Peteriin, ja voisin selvittää onnistuuko se. Pyydän kaikkia jotka haluavat edelleen lähteä Barcelonaan 19.-23.3. ottamaan minuun yhteyttä. Katsotaan sitten onko se mahdollista ja millä ehdoilla. Itse en voi lähteä terveydellisistä syistä, joten sellainen matka on sitten omatoiminen ilman matkanjohtajaa.

 

Ratkaisuksi odotamme Ruisin tarjousta järjestää korvaava matka Barcelonaan joskus myöhemmin, kun pandemia on päättynyt ja ooppera taas avautuu. Finnairilta ei ole vielä vahvistettu mahdollisuutta siirtää matkaa kuluitta, mutta selvitämme sitä parhaillaan. Korvaava matka lienee ainoa tapa saada maksamallemme matkasta vastiketta. Me olemme maksaneet matkamme jo kokonaisuutena lentomatkojen osalta Pohjolan Matkalle ja muusta Axel Ruisin firmalle. Ruis on puolestaan maksanut etukäteen meidän hotellit ja muuta, eli hänen kykynsä palauttaa meille rahaa on hyvin pieni. 

 

Kerron teille lisää tästä ikävästä tilanteesta sitä mukaa kun saan siitä itse lisätietoja.

 

Olen pahoillani tästä syntyneestä, meistä riippumattomasta, täysin ennalta-arvaamattomasta syystä.

 

Terveisin

 

Peter Häggblom, Suomen Wagner-seura