Main menu

                                                                                                                                           Öjna. Maalahti 30.4.2020

SUOMEN WAGNER-SEURAN JÄSENMATKA PARIISIN RINGIIN 23.-29.11.2020

Hyvät matkustajat

Tässä väliaikatieto Pariisin jäsenmatkastamme.

Korona-viirus riehuu edelleen maailmassa ja varsinkin Euroopassa. Kukaan ei tiedä kuinka kauan.

Seuran jäsenmatkoista on jo kolme peruuntunut/siirretty: Barcelona maaliskuu, Oslo toukokuu ja Islanti touko-kesäkuun vaihde.

Sen sijaan eletään edelleen siinä toivossa, että Pariisin matka voitaisiin toteuttaa. Mutta on toki mahdollista että sekin peruuntuu oopperatalon ja/tai lentoyhtiön toimesta. Tästä ei voida tällä hetkellä ennustaa mitään.

Pohjolan Matkan kanssa olen tänään sopinut, että saamme ennen alkuperäistä eräpäivää 20.5. tiedon siitä, saadaanko eräpäivään lykkäystä. Niiden, jotka eivät vielä ole maksaneet kyseistä laskua, kannattaa siis jäädä odottamaan lisätietoa mahdollisesta eräpäivän lykkäyksestä. 

Jos joku haluaa nyt jo peruuttaa omasta tahdosta matkansa, niin alla on tätä matkaa koskevat maksu- ja peruutusehdot.

Maksuehdot ja laskutus Pohjolan Matkat, Seija Turunen on joulukuussa lähettänyt sähköpostilla suoraan osanottajille sekä ennakko-, väli että loppulaskun eräpäivän. Maksut eivät siis kulje Suomen Wagner-seuran kautta.

Matkasta ollaan peritty/peritään varausmaksuna:

 Hotel Le Marceau 397 eur/hlö 20.12.2019 mennessä,

- 495 eur/hlö 20.05.2020 mennessä ja

- loppumaksu 12.10.2020 mennessä ja

 

Hotel Holiday Inn 532 eur/hlö 20.12.2019 mennessä,

- 720 eur/hlö 20.05. mennessä ja

- loppumaksu 12.10. mennessä.

 

Huom! Lentoyhtiöllä on oikeus muuttaa ennakkomaksuna perittävä summa ja aikaistaa maksupäivää tilanteen niin vaatiessa, myös siinä vaiheessa, kun ryhmäpaikat ovat jo vahvistettu.

Peruutusehdot Matkaan ja majoitukseen sovelletaan Finnairin, hotellien ja Pohjolan Matkan lisä- ja erityisehtoja.

Lentovaraukset on vahvistettava Finnairille tarkalla henkilömäärällä ja ennakkomaksulla 2 kk ennen matkan alkua. Sen jälkeen Finnair ei palauta ennakkomaksuja mahdollisista peruutuksista. Nimimuutokset ovat sallittuja lippujen kirjoittamiseen saakka. Lipunkirjoituksen jälkeen nimimuutos 80 € / matkustaja. Lipunkirjoitus viimeistään 7 päivää ennen lähtöä.

Lisätietoja liittyen matkan peruuttamiseen ja matkavakuutukseen löytyy yleisistä matkapakettiehdoista.

Matkavakuutus

Suosittelemme kaikille henkilökohtaista matkustajavakuutusta, jossa on riittävä peruutusturva. Lääkärintodistus ei oikeuta kuluttomaan peruutukseen.

Matkapaketin kuluttajansuoja

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Matka on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.

Lisätietoja Hinnat perustuvat tämän hetkisiin hintatietoihin ja valuuttakursseihin sekä edellyttävät ryhmää minimi 35 maksavaa matkustajaa. Pidätämme oikeuden tarvittaessa hintatarkistuksiin, esim. ryhmäkoon, lippujen hintojen, lentoverojen tai ohjelman muuttuessa.

Yllä olevat ehdot peruutusehtoineen koskevat Pohjolan Matkan vastuulla olevia lentoja ja majoitusta kenttäkuletuksineen. Eli Pohjolan Matka on vastaava matkanjärjestäjä.

Oopperaliput  

Oopperaliput Ringiin on ostettu Suomen Wagner-seuran kautta, joka on maksanut ne Opera national de Paris:lle kokonaisuudessaan toukokuussa 2019. Samassa yhteydessä liput on tarjottu SWS:n jäsenille ja seura myi ne kaikki hyvin lyhyessä ajassa. Lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Kategoriat

Optima 1075 €/sykli (ruskea), talon parhaimmat paikat

3. kategoria 840 €/sykli (pink), korkea keskihinta

4. kategoria 760 €/sykli (violetti), keskihinta

5. kategoria 599 €/sykli (violetti), keskihinta

hinnat sisältävät pienen väliaikatarjoilun: ”a light snack and drinks before the performance (Das Rheingold) or during intervals W,S,G)”. ja on maksettu seuralle jo toukokuussa 2019.

Jos joku haluaa omasta halusta luopua lipustansa, niin sitä voi itse yrittää myydä jollekin. Meillä on ollut jonotuslista näille lipuille, mutta emme tiedä nykyistä halua ostaa peruutuspaikkoja. Koetamme selvittää onko jonossa olevilla edelleen halu ostaa lippu.

Jos ooppera koronakriisin (tai jonkun muun syyn) takia peruuttaa Ringinsä, niin kaikilla lipunhaltijoilla pitäisi olla oikeus saada siitä rahansa takaisin tai vastaavan suuruinen voucheri muihin oopperatalon esityksiin.

Ja pienennetään nyt riskiä jättämällä 20.5. erääntyvä erä maksamatta, kunnes saadaan uusia ohjeita.

Hauskaa Vappua kaikille kaikesta huolimatta.

Pysykäämme terveinä.

Terveisin

Peter